Бойовики знову обстріляли КПВВ «Мар'їнка»

Читать на русском
У суботу ввечері, 10 листопада, в Донецькій області бойовики обстріляли контрольний пост військовослужбовців Операції об'єднаних сил і КПВВ Мар'їнка.

У суботу ввечері в Донецькій області незаконні збройні формування прицільним вогнем з автоматів і кулеметів обстріляли контрольний пост військовослужбовців Операції об'єднаних сил та КПВВ «Мар’їнка».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в Держприкордонслужбі України.

«Учора близько 22.00 окупанти знову відкрили прицільний вогонь з автоматів і кулеметів по позиціях підрозділів Об'єднаних сил в рамках гуманітарного дорожнього коридору "Курахове-Донецьк». У зоні ураження знову опинився контрольний пост прикордонників, розміщений перед КПВВ «Маринка». В результаті обстрілу ніхто не постраждав», – йдеться в повідомленні прес-служби відомства, оприлюдненому в неділю вранці.

Зазначається, що 11 листопада всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування відкрилися в штатному режимі о 7.00 згідно з осіннім графіком.

Пасажиро-транспортний потік залишається на середньодобовому рівні і становить близько 35-40 тис. людей щодня на всіх КПВВ в межах Луганської та Донецької областей.

«За добу через КПВВ надійшло майже 35 тисяч осіб і 4,7 тисячі транспортних засобів», – йдеться в повідомленні.

Крім того, військовослужбовці Донецького і Краматорського прикордонних загонів спільно зі співробітниками фіскальної служби зі складу Об'єднаних сил в КПВВ «Новотроїцьке» і «Мар’їнка» не допустили незаконного переміщення через лінію розмежування одягу та стоматологічного приладдя на понад 200 тис. грн. Товар вилучили співробітники ДФС.

Нагадаємо, 4 листопада КПВВ Мар'їнка також потрапив під обстріл бойовиків.

Також в жовтні бойовики обстріляли КПВВ «Майорськ».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: