День на Донбасі: чотири обстріли бойовиків, втрат немає

Читать на русском
Окупанти відкривали прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік населених пунктів Вільний, Авдіївка та Піски.

Незаконні збройні формування в п'ятницю, 9 листопада, станом на 18:00, здійснили чотири обстріли позицій українських військовослужбовців у зоні проведення Операції об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 9 листопадаСитуація на сході країни станом на 9 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Окупанти відкривали прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік населених пунктів Вільний, Авдіївка та Піски. Крім того, в районі Луганського, що на світлодарському напрямку, противник застосував міномети калібру 120 мм.

«Підрозділи придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено», - повідомили в штабі.

Раніше повідомлялося, що Донбасу буде виділена фінансова допомога в розмірі 50 мільярдів.

Також нагадаємо, Червоний Хрест і ООН відправили гуманітарну допомогу на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: