Стало відомо, коли оголосять вирок Манафорту

Читать на русском
Манафорт був визнаний винним за вісьмома пунктами звинувачень у фінансових махінаціях, про що було оголошено в серпні 2018 року.

Суд у США 19 жовтня оголосить вирок колишньому керівнику виборчого штабу Дональда Трампа і екс-раднику Віктора Януковича Полу Манафорту.

Як повідомляє Голос Америки, термін ув'язнення для Манафорта озвучать в Окружному суді в місті Олександрія, пише «Слово і Діло».

Проблеми Трампа: як судовий процес над Манафортом вплине на відносини США та УкраїниПолітичне минуле Пола Манафорта матиме суттєвий вплив на внутрішньополітичну ситуацію в США. Про вплив українського питання на процеси світового рівня – в матеріалі політолога Олександра Радчука.

Всього Манафорт був визнаний винним за вісьмома пунктами звинувачень у фінансових махінаціях, про що було оголошено в серпні 2018 року.

Раніше стало відомо, що Манафорт погодиться визнати провину за двома звинуваченнями. За умовами угоди зі спецпрокурори Робертом Мюллером, екс-глава штабу повинен буде відшкодувати щодо завдання шкоди, погодившись на відчуження не менше трьох об'єктів нерухомості в Нью-Йорку і вміст ряду банківських рахунків.

Крім того, що пішли на угоду зі слідством, екс-главі виборчого штабу Дональда Трампа Полу Манафорту загрожує 10 років в'язниці.

Команда спецпрокурора США Роберта Мюллера розпочала конфіскацію нерухомості екс-керівника передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта.

Незважаючи на угоду зі слідством, Манафорту загрожує 10 років в'язниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: