У Манафорта відбирають частину майна

Читать на русском
Команда спецпрокурора США Роберта Мюллера розпочала конфіскацію нерухомості екс-керівника передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта.

Команда спецпрокурора США Роберта Мюллера розпочала конфіскацію нерухомості екс-керівника передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта.

Як пише «Слово і Діло», про це в суботу, 6 жовтня, повідомив телеканал FoxNews.

Проблеми Трампа: як судовий процес над Манафортом вплине на відносини США та УкраїниПолітичне минуле Пола Манафорта матиме суттєвий вплив на внутрішньополітичну ситуацію в США. Про вплив українського питання на процеси світового рівня – в матеріалі політолога Олександра Радчука.

Зокрема, конфіскується квартира у TrumpTower, яка належить Манафорту. Як наголошується, ця квартира зазначається серед чотирьох інших об'єктів нерухомості у Нью-Йорку, які спецрадник Мюллер має намір конфіскувати.

Крім того, конфіскації підлягають щонайменше три банківські рахунки й один страховий поліс Манафорта.

У вересні Манафорт уклав угоду про співпрацю зі слідством спецпрокурора Роберта Мюллера щодо російської справи.

Згідно з домовленістю, він погодився позбутися кількох активів, включно з квартирою в Trump Tower і банківськими рахунками.

Раніше стало відомо, що Манафорт погодився визнати провину за двома звинуваченнями. За умовами угоди зі спецпрокурором, екс-глава штабу повинен буде відшкодувати завдання шкоди, погодившись на відчуження не менше трьох об'єктів нерухомості в Нью-Йорку і низки банківських рахунків.

Проте, незважаючи на угоду зі слідством, Манафорту загрожує 10 років в'язниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: