Прокурори США готують понад 1000 доказів у справі Манафорта

Читать на русском
Американські прокурори приготували півтори тисячі доказів по звинуваченню екс-глави передвиборного штабу президента США.

Прокурори Сполучених Штатів Америки планують надати 1500 різних доказів за обвинуваченням колишнього керівника передвиборного штабу чинного американського президента США Пола Манафорта, судовий розгляд якого має розпочатися 17 вересня в Вашингтоні.

Про це пише The Washington Post, повідомляє «Слово і Діло».

Перелік доказів було внесено до спільного подання захисту прокурорів та захисників Пола Манафорта до федерального суду в Вашингтоні в п'ятницю.

Докладної інформації щодо цих доказів немає, відомо лише, що в назвах деяких з них фігурує лобіст від Демократичної партії Тоні Подеста та колишній юрист Білого дому Грегорі Крейг.

Суд проти Манафорта, що розпочнеться 17 вересня, стосуватиметься його діяльності з 2006 по 2017 роки, за які, згідно з обвинуваченням, Манафорт отримав 30 мільйонів доларів за консультування українських політиків.

Зазначається, що на новому суді Манафорту висунуть сім звинувачень у змові проти США, відмиванні коштів, проведенні лобістської діяльності без відповідної реєстрації, тиску на свідків та наданні неправдивої інформації.

Прокурори уряду вважають, що їм знадобиться 10-12 днів для судового розгляду, вони планують викликати трьох свідків, які вже виступали на попередньому суді: двох фінансових експертів ФБР і агента податкової адміністрації.

Нагадаємо, Трамп прокоментував процес над Манафортом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: