Манафорт хоче пом'якшити покарання, визнавши провину

Читать на русском
Колишній політтехнолог готовий піти на угоду зі слідством, щоб пом'якшити вирок. За сукупністю всіх обвинувачень йому загрожує до 80 років в'язниці.

Колишній глава передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт може піти на угоду зі слідством в обмін на пом'якшення покарання.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на джерела, пишет «Слово і Діло».

Суд визнав Манафорта винним за частиною обвинуваченьСуд присяжних визнав екс-очільника передвиборного штабу Дональда Трампа винним за вісьмома пунктами звинувачення.

За даними агентства, адвокати Манафорта обговорюють зі стороною обвинувачення можливе укладення угоди.

Як зазначається, юристи екс-глави штабу Трампа консультуються з прокурорами стосовно визнання провини Манафортом за кількома пунктами обвинувачення.

При цьому Манафорту, зокрема, інкримінується «змова проти США», відмивання понад $30 млн і надання неправдивих свідчень.

Раніше присяжні визнали Манафорта винним за 8 пунктами обвинувачення з 18. Йому загрожує до 80 років ув'язнення за сукупністю всіх обвинувачень.

Американські прокурори приготували півтори тисячі доказів по звинуваченню екс-глави передвиборного штабу президента США.

Трамп розгляне помилування колишнього керівника його передвиборчого штабу Пола Манафорта, якому загрожує до 80 років в'язниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: