Викиди в Армянську: в Херсонській області відновили навчальний процес

Читать на русском
У Херсонській області повністю відновили навчальний процес, який був припинений у зв'язку з викидами небезпечних хімічних речовин на заводі Кримський титан.

У Херсонській області повністю відновили навчальний процес, який був припинений у зв'язку з викидами небезпечних хімічних речовин на заводі «Кримський титан» в окупованому Криму.

Хімічні викиди в Криму: що відбувається на півострові та як діяти УкраїніУкраїна передала інформацію щодо хімвикидів у Криму до ООН. Тим часом Рефат Чубаров не виключив, що на заводі Титан РФ тестувала хімзброю. Крім цього, ситуація з водопостачанням критична. Про екологічну ситуацію в Криму говорили з експертами.

Про це «Укрінформу» повідомив директор Департаменту освіти, науки і молоді Херсонської обласної державної адміністрації Євген Криницький, пише «Слово і Діло».

Наразі всі школи та дитсадки в Каланчацькому та Чаплинському районах працюють у звичайному режимі.

«У всіх цих закладах – як школах, так і дитсадках – повністю відновлений навчальний процес. Діти включилися в навчальний процес спокійно. З педагогами все нормально, працюють», – розповів Криницький.

За його словами, вимушені канікули не вплинуть на перенесення осінніх канікул або зменшення їх часу.

Нагадаємо, в ніч на 24 серпня в місті Армянську на півночі окупованого РФ Криму з'явився невідомий наліт «липкою іржі», яким вкрилися металеві предмети. Місцеві жителі почали скаржитися на утруднене дихання, першіння в горлі, висипання та загальне нездужання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: