В АП заявили про нормалізацію ситуації в Армянську

Читать на русском
Ситуація в анексованому Армянську, де наприкінці серпня стався викид в атмосферу невідомої речовини, нормалізувалася, шкідливих речовин не виявлено.

Ситуація в анексованому Армянську, де наприкінці серпня стався викид в атмосферу невідомої речовини, нормалізувалася, шкідливих речовин не виявлено.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив представник президента України в Криму Борис Бабін, передає «112 Україна».

Українська розвідка дізналася причину викидів у АрмянськуПричиною хімічних викидів на півночі окупованого РФ Криму стало влучення снарядів у технологічні ємності під час тренувань підрозділів збройних сил РФ.

Бабін зазначив, що найближчим часом кримчанам буде надана пам'ятка з інструкцією, що робити в таких випадках.

«Поточна ситуація з аналізом повітря в нормі, але це не означає, що в нас припиняється моніторинг, він триватиме. Так само триватиме дослідження стану осіб, які зверталися за медичною допомогою», – сказав він.

«Сьогодні Крим потребує дніпровської води, в них зупиняється економіка, в них порожні водосховища. Це не становить загрози для населення. Для населення питної води вистачить. Це викликає особливих проблем для підприємств», – додав він.

Раніше голова «адміністрації» міста Армянська Василь Теліженко заявив, що завод повністю зупинив виробництво, але в Херсонській ОДА стверджують, що завод працює.

Як повідомлялося, через викиди хімікатів у Армянську постраждав 61 український прикордонник. Повідомляється, що п'ятеро з них ушпиталеі, зараз вони перебувають в Одеському клінічному шпиталі ДПСУ. Всі почуваються задовільно.

За даними ДПСУ, внаслідок викиду хімікатів у Криму на материкову частину України виїхали 59 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: