З'ясувалося, коли в Армянську скасують режим НС

Читать на русском
Крім того, в повному обсязі були проведені всі роботи, пов'язані з усуненням надзвичайної ситуації.

Режим надзвичайної ситуації муніципального характеру, введений 14 вересня в Армянську і сусідніх селах на півночі Криму через перевищення гранично допустимої концентрації шкідливих речовин у повітрі, буде скасований у неділю, 23 вересня.

Хімічні викиди в Криму: що відбувається на півострові та як діяти УкраїніУкраїна передала інформацію щодо хімвикидів у Криму до ООН. Тим часом Рефат Чубаров не виключив, що на заводі Титан РФ тестувала хімзброю. Крім цього, ситуація з водопостачанням критична. Про екологічну ситуацію в Криму говорили з експертами.

Про це повідомив голова адміністрації Армянську Василь Теліженко, передає «Слово і Діло», з посиланням на «Інтерфакс».

«Завтра», - відповів Теліженко на питання журналістів про те, коли буде знято режим НС.

Також наголошується, що напередодні республіканський оперативний штаб із ситуації в Армянську рекомендував владі скасувати режим НС, оскільки з 16 вересня не зареєстровано перевищення максимальних разових концентрацій забруднюючих речовин. Крім того, в повному обсязі були проведені всі роботи, пов'язані з усуненням надзвичайної ситуації.

Як раніше повідомлялося, в Армянську ввели режим надзвичайної ситуації через викид хімічних речовин на заводі «Титан» в Криму.

Нагадаємо, в МінВОТ запропонували санкції проти хімкомпаній через діяльність в Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: