СБУ оприлюднила аудіо розмови про підготовку до усунення Захарченка

Читать на русском

Служба безпеки наголошує, що має в розпорядженні майже 4-годинний запис розмови між офіційним помічником Пушиліна Олександром Лаврентьєвим і двома невідомими людьми про усунення Захарченка.

СБУ інформує, що отримала аудіозапис із доказами підготовки так званим головою «народної ради ДНР» Денисом Пушиліним усунення Олександра Захарченка з посади «глави ДНР».

СБУ отримала аудіозапис підготовки Пушиліним остаточного вирішення «проблеми Захарченка»Служба безпеки України

Про це повідомляє прес-служба СБУ в четвер, 27 вересня, передає «Слово і Діло».

Служба безпеки наголошує, що має в розпорядженні майже 4-годинний запис розмови між офіційним помічником Пушиліна Олександром Лаврентьєвим і двома невідомими людьми про усунення Захарченка. Повідомляється, що розмова відбулася 12 червня в 16:50 у ресторані Yuvam в турецькому місті Анталія.

Вбивство Захарченка: чого чекати від РФ на Донбасі даліУ Кремлі заговорили про підвищення напруженості на Донбасі після смерті Захарченка. Про те, що буде з Донбасом далі, говорили з експертами.

«Аудіозапис підтверджує підготовку Пушиліна до «державного перевороту» в псевдореспубліці», – відзначили в прес-службі.

На 5-хвилинному аудіозаписі, який оприлюднили правоохоронці, чутно, як особа, яку СБУ ідентифікує як Лаврентьєва, говорить про необхідність замінити чинного «главу ДНР» до вересня без проведення виборів.

Нагадаємо, 31 серпня російські ЗМІ повідомляли, що ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченка вбили в центрі Донецька в ресторані «Сепар». Також нагадаємо, що після смерті Захарченка в «ДНР» почався перерозподіл влади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: