В ОРДО звинуватили західні спецслужби в убивстві Захарченка

Читать на русском
У ОРДЛО заявляють, що один з підозрюваних у вбивстві ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка зізнався в скоєному.

У ОРДЛО заявляють, що один з підозрюваних у вбивстві ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка зізнався в скоєному.

Про це повідомив так званий «в.о.глави ДНР» Денис Пушилін, передає ТАСС, пише «Слово і Діло».

Навіщо Путіну «вибори» в «Л/ДНР»?Після ліквідації ватажка ДНР у Кремлі призначили так звані місцеві вибори в ОРДЛО на 11 листопада. Навіщо – міркували експерти.

«Один чоловік, підозрюваний у теракті 31 серпня, затриманий. Він дав повну розкладку. Дав свідчення», - зазначив він.

При цьому Пушилін додав, передбачається, що вбивство Захарченка було скоєно за сприяння західних спецслужб.

«На даний момент нашими правоохоронними органами проведені слідчі заходи. Є абсолютне розуміння, хто це зробив. Теракт скоєно за участю 5-го департаменту ДКР СБУ», - сказав він.

Однак, при дослідженні залишків вибухового пристрою були виявлені факти застосування високих технологій, якими Україна не має в своєму розпорядженні, підкреслив Пушилін. На його думку, це свідчить про участь в підготовці вбивства західних спецслужб.

Нагадаємо, 31 серпня в результаті вибуху в ресторані загинув ватажок «ДНР» Олександр Захарченко. Так звані «правоохоронці» самопроголошеної «ДНР» заявили, що затримали «українських диверсантів», які, ймовірно, причетні до замаху на Захарченка. Але в СБУ цю інформацію не підтвердили.

Раніше українська розвідка розповіла, хто стоїть за ліквідацією Захарченка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: