Вбивство Захарченка: як іде розслідування ФСБ

Читать на русском
У ОРДО розслідують вбивство ватажка бойовиків Олександра Захарченко. Після вибуху загинули двоє людей, дев'ять - постраждали.

Співробітники Федеральної служби безпеки Росії працюють в ОРДО і розслідують вбивство ватажка бойовиків Олександра Захарченка.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив журналістам керівник служби оперативної інформації і міжнародних зв'язків ФСБ РФ Сергій Бєсєда, передає «ТАСС».

З'явилося відео з місця підриву ЗахарченкаЦентральний російський канал оперативно зняв відео з місця вибуху в кафе в Донецьку. На кадрах видно загиблого на ношах.

«Фахівці там вже працюють», - сказав він, відповідаючи на питання, чи готова ФСБ допомогти в розслідуванні вбивства.

«Звичайно, ми готові допомогти», - додав він.

Нагадаємо, 31 серпня ватажок бойовиків ОРДО Олександр Захарченко загинув внаслідок вибуху у ресторані у центрі Донецька. У «ДНР» заявили, що внаслідок вибуху загинули двоє людей, дев'ять - постраждали.

На екстреному засіданні «уряду» бойовиків ОРДО оголосили, що тимчасово виконуючим обов'язки ватажка бойовиків ОРДО стане так званий «перший віце-прем'єр» Дмитро Трапєзніков.

Бюджетників ОРДЛО «зганяють» на похорон Захарченка – ЗМІПохорон Захарченка запланований на 2 вересня. Прощання відбудеться в будівлі Донецького театру опери і балету.

Слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу у зв'язку з убивством Захарченка за статтею «акт міжнародного тероризму» (ст. 361 КК РФ).

В СБУ підтвердили інформацію про загибель Захарченка.

РосЗМІ повідомили про затримання у Донецьку підозрюваних у замаху на Захарченка.

Зазначалося, що затримані - «українські диверсанти і пов'язані з ними особи».

Пізніше виконуючий обов'язки так званого «глави ДНР» Дмитро Трапєзніков заявив, що затримані за підозрою у вбивстві Олександра Захарченка підтвердили причетність України до цього злочину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: