Новий ТРЦ у Києві: що буде біля метро «Героїв Дніпра»

Читать на русском
ТРЦ на Героїв Дніпра відкриють у грудні. Тоді ж стане зрозуміло, чи витримає станція, чи підуть нові тріщини. Забудовники ж запрошують всіх на фудкорт із відкритою терасою.

Київський триповерховий торгово-розважальний центр «Оазис», розміщений на місці кільця біля станції метро «Героїв Дніпра» в Києві, відкриється в грудні 2018 року.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба консалтингової компанії NAI Ukraine. Таким чином, реконструкція площі буде завершена.

Як мери облаштовують міста скверами та алеямиМери п'яти міст обіцяли відкрити нові сквери та алеї протягом останніх двох років. Ми подивились, як вони справляються зі своїми планами.

У компанії анонсують, що в об'єкті буде функціональний дах з озелененням і великий фудкорт із відкритою терасою.

Раніше повідомлялося, що будівництво триповерхового ТРЦ «Оазис» на місці кільця біля станції метро «Героїв Дніпра» в Києві почалося в 2016 році. Проект передбачав, що чотири виходи зі станції будуть пов'язані з торговим центром. Однак у 2016 році будівництво призупинили, оскільки роботи викликали пошкодження вестибюля станції.

Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв, що скандальне будівництво не відновиться, поки міська влада не отримає згоди громади на це.

Комунальне підприємство «Київський метрополітен» заявило про відсутність небезпеки для пасажирів на станції метро «Героїв Дніпра» через 10-метрову тріщину платформи.

Пізніше стало відомо, що станцію метро «Дорогожичі» можуть забудувати, як «Героїв Дніпра».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: