У Кличка наочно пояснили, що роблять над метро «Героїв Дніпра»

Читать на русском

Столична влада підготувала схеми будівництва над станцією метро Героїв Дніпра. У мерії стверджують, що над метро не будують, а просто укріплюють станцію.
Фото: kievcity.gov.ua

Столична влада підготувала схеми будівництва над станцією метро «Героїв Дніпра».

Графічні матеріали оприлюднені на сайті міської влади, повідомляє «Слово і Діло».

У мерії стверджують, що над метро не будують, а просто укріплюють станцію.

«Станом на 7 жовтня над станцією метро «Героїв Дніпра» тривають виключно роботи з укріплення вказаної станції. Жодних будівельних робіт із зведення торгівельного центру наразі не проводиться», – йдеться у повідомленні.

За їх словами, проведення робіт із закріплення ґрунтів передбачено ще з 2007 року згідно з розпорядженням КМДА.

Кличко не спромігся зупинити скандальну забудову над станцією метро «Героїв Дніпра»Мер Києва Віталій Кличко не зупинив будівництво торгового центру над станцією метро «Героїв Дніпра» всупереч обіцянці, що забудова буде проходити лише за згодою мешканців району.

«Проектує роботи – КП «Київський метрополітен», а виконує – компанія, яка будувала станцію – ПАТ «Київметробуд», – стверджують в мерії.

Наголошується, що роботи з укріплення станції за своєю технологією мають бути проведені безперервно та відповідно до визначених етапів таких робіт.

У мерії закликали киян із розумінням поставитись до виконання цих робіт.

Нагадаємо, що жителі Оболонського району заявляють, що попри обіцянки мера Києва Віталія Кличка зупинити будівництво торгово-розважального центру над метро «Героїв Дніпра», роботи над станцією продовжуються.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: