У метрополітені вважають нормою 10-метрову тріщину на «Героїв Дніпра»

Читать на русском

Комунальне підприємство Київський метрополітен заявляє про відсутність небезпеки для пасажирів на станції метро Героїв Дніпра через 10-метрову тріщину платформи.
Фото: ukranews.com

Комунальне підприємство «Київський метрополітен» заявляє про відсутність небезпеки для пасажирів на станції метро «Героїв Дніпра» через 10-метрову тріщину платформи.

Про це «Українським новинам» повідомила начальник прес-служби метрополітену Наталія Макогон, повідомляє «Слово і Діло».

«Жодної небезпеки для пасажирів немає», – наголосила вона.

Забудовника станції метро «Героїв Дніпра» зобов'язали провести громадські слуханняСтолична влада, представники мешканців Оболонського району та замовник будівництва скандального торгово-розважального центру над станцією метро «Героїв Дніпра» досягли угоди.

Більше того, начальник прес-служби зазначила, що технічний нагляд на станції здійснюється постійно й деформацій конструкції станції не виявлено. Раніше кияни скаржилися, що стіни та платформа станції вкрилися тріщинами через будівництво, яке ведеться зверху.

Також автор проекту Віктор Каменєв заявив, що будівництво торгово-розважального центру «Оазис» біля метро не створює жодного навантаження на саму станцію.

Зазначимо, що тріщина на платформі сягає 10 метрів. Через це деякі пасажири не хочуть перебувати на станції і йдуть пішки до сусідньої станції метро «Мінська».

Нагадаємо, раніше жителі Оболонського району протестували проти будівництва ТРЦ. Близько десяти киян навіть прийшли до столичного мера Віталія Кличка в Київраду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: