Сенцов написав листа правозахисниці

Читать на русском
Український режисер Олег Сенцов, ув'язнений у російській колонії, написав чергового листа російській правозахисниці Зої Свєтовій.

Український режисер Олег Сенцов, ув'язнений у російській колонії, написав чергового листа російській правозахисниці Зої Свєтовій.

Як пише «Слово і Діло», про це вона повідомила у середу, 26 вересня, у Facebook.

Рада висунула Сенцова на Нобелівську премію мируВерховна Рада висунула на Нобелівську премію миру ув’язненого в Росії українця Олега Сенцова.

За її словами, лист від Сенцова відправлений вчора, 25 вересня. У ньому український політв'язень Кремля дякує усім, хто його підтримує.

«Спасибі тим людям, які все ще, незважаючи на цей тривалий нескінченний марафон, продовжують підтримувати мене, а головне і всіх інших українських політув'язнених. Вони не здаються і я разом з ними», - написав Сенцов.

Також він запевнив, що вірить у «хороший результат всієї цієї історії, незважаючи ні на що».

«Ніщо не буває вічним, навіть погане... Не чекав, що мене настільки вистачить і не знаю, наскільки вистачить ще. Але не здаюся! Чого і вам всім бажаю. Привіт всім хорошим людям!», - цитує Свєтова слова українського політв'язня.

Олег Сенцов розпочав голодування 14 травня 2015 року.

Нагадаємо, 24 вересня міська рада Парижа проголосував за надання українському режисеру Олегу Сенцову звання почесного громадянина французької столиці.

Додамо, що того ж дня двоюрідна сестра режисера Олега Сенцова, журналістка Наталія Каплан розповіла, як себе почуває український в'язень Кремля. За її словами, «Олег вже втратив надію на звільнення».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: