Омелян розповів, чи піде у відставку

Читать на русском
Міністр інфраструктури, якому детективи НАБУ повідомили про підозру, не подасть у відставку. Він  готовий працювати далі.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян, якому детективи Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру в незаконному збагаченні, заявив, що не подасть заяву про відставку, хоча тоді більшість його проблем зникла би.

Про це він заявив у четвер, 13 вересня, журналістам під час брифінгу, пише «Слово і Діло».

Омеляна підозрюють у незаконному збагаченні: що пишуть у соцмережахВолодимиру Омеляну вручили підозру в незаконному збагаченні. Що про це думають у соцмережах, вивчило Слово і Діло.

Перед цим його запитали, чи збирається він подавати у відставку, як більшість європейських представників влади за таких обставин, Омелян відповів, що не доставить нікому такої радості.

«Мені ця посада вже остогидла, й переконаний, щойно подам у відставку, то більшість цих заворушень зникне. Я впевнений, що в мене не було б проблем, якби я не був міністром. Це розумію і я, і моя сім'я. Але такої радості я їм не доставлю», – заявив очільник Мінінфраструктури.

Він вважає, що вручення йому підозри – це ще одне підтвердження того, що в Україні стартувала передвиборча кампанія.

Омелян стверджує, що підозра НАБУ необгрунтована, й він легко доведе в суді походження своїх статків. Разом із тим міністр поскаржився, що постраждав його імідж і ще й доведеться витрачати гроші й час на судову тяганину.

Як повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратура проситиме суд призначити Омеляну заставу в 5 млн грн. У відповідь Омелян заявив, що вважає дії відомства «пошуком сенсації».

13 вересня детективи Національного антикорупційного бюро повідомили Омеляну про підозру в незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації.

Інтерв’ю з Володимиром Омеляном читайте за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: