Омелян відреагував на підозру від НАБУ

Читать на русском
Міністр інфраструктури Володимир Омелян, якому працівники НАБУ вручили підозру в незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації, вважає дії відомства пошуком сенсації.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян, якому працівники НАБУ в четвер, 13 вересня, вручили підозру в незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації, вважає дії відомства «пошуком сенсації».

Про це голова відомства написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

НАБУ допитало свідка, який купив BMW братові ОмелянаВ Антикорупційному бюро продовжують проводити слідчі дії в рамках справи про брехню в декларації очільника Мінінфраструктури.

«О 8:40 працівники НАБУ вручили мені підозру за «незаконне збагачення» десять років тому, «користування чи придбання» машини для брата й недекларування проживання в будинку впродовж двох тижнів 2016 року», – написав Омелян.

Міністр зазначив, що за «дивним збігом обставин, справу порушили одразу після його візиту під суд над Мартиненком».

«Впродовж півтора року перевірили все: пошту, месенджери, обшукали, опитали всіх знайомих, родичів, друзів», – ідеться в повідомленні.

За словами Омеляна детективи «шукали сенсацій: дорогу нерухомість, значні кошти, офшорні чи будь-які компанії, схеми, корупцію, однак переконалися, що не можливо знайти те, чого немає».

«Якщо це найбільші «злочини», які змогли мені інкримінувати за час моєї роботи міністром, то мені не соромно дивитися в очі ані нашим громадянам, ані іноземним партнерам, ані керівництву країни», – написав міністр.

Як повідомлялося, детективи НАБУ повідомили про підозру міністру інфраструктури Володимиру Омеляну в незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації.

Нагадаємо, НАБУ розслідує можливе незаконне збагачення й брехню в декларації Омеляна.

Раніше детективи перевіряли рух коштів на банківському рахунку міністра інфраструктури.

Також НАБУ допитало свідка, який купив BMW брату Омеляна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: