Які теми найбільше хвилюють очільника МВС Авакова

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати, на які теми чиновники найчастіше дають обіцянки. Так, міністра юстиції Павла Петренка найбільше хвилює реформа державної служби та внутрішня діяльність відомства, а Юрія Стеця – інформаційна політика. Сьогодні розбираємося, що близько голові Міністерства внутрішніх справ Арсену Авакову.

Аваков прийшов до уряду в грудні 2014 року з Верховної Ради, до цього він уже обіймав посаду виконувача обов'язків голови МВС і близько дев'яти місяців був міністром. На обіцянки Аваков не скупиться, за чотири роки він дав їх 156, виконав – 67 (43%), провалив – 47, у процесі – 42.

Кого з уряду Гройсмана хочуть звільнити депутатиНайчастіше нардепи намагалися звільнити Авакова, Супрун, Реву та Петренка. Найактивніше щодо усунення міністрів з посад виступає депутат Каплін.

Найбільше обіцянок Аваков дав на тему реформи системи МВС і внутрішньої діяльності відомства – 43 запевнення. Відзначимо, що саме на цю тему чиновник найкраще виконує обіцянки – реалізовані 22 (51%).

Ще одна «улюблена» тема голови МВС – розслідування злочинів. Він дав 25 обіцянок, з яких виконав 10 (40%). Міністр виконав половину своїх запевнень, пов'язаних із Державною службою з надзвичайних ситуацій. Щоправда, там лише чотири обіцянки. Також на 50% відпрацьована тема звільнення окупованих територій – 14 обіцянок.

Також Аваков дав дві обіцянки, що стосуються Державної прикордонної служби, але жодної не реалізував.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис Арсену Авакову.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: