Аваков отримав припис від НАЗК

Читать на русском
НАЗК внесло припис міністру внутрішніх справ Арсену Авакову через проблеми з подачею декларацій посадовими особами МВС.

НАЗК внесло припис міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову, а також скерувало до суду три протоколи про адміністративні правопорушення щодо посадових осіб МВС.

Як передає «Слово і Діло», у прес-службі НАЗК повідомили, що відповідальні посадові особи міністерства не повідомили про 30 випадків неподання або несвоєчасного подання декларацій співробітниками апарату МВС, а також підприємств, що входять у сферу управління МВС.

НАЗК вимагає усунути виявлені порушення, провести службове розслідування для з'ясування причин інциденту й за його результатами вжити заходів.

Також наголошується, що дві посадові особи МВС несвоєчасно подали декларації перед звільненням, а начальник управління Укртрансбезпеки в Запорізькій області не повідомив про істотні зміни в майновому стані після отримання доходу на суму, що перевищує 50 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Нагадаємо, НАЗК вже вносило припис Авакову в квітні цього року.

Також НАЗК винесло припис виконувачці обов’язків міністра охорони здоров’я Уляні Супрун через конфлікт інтересів у її підлеглого.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: