Які теми хвилюють міністра інформаційної політики Стеця

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати, на які теми урядовці найчастіше дають обіцянки. Так, для міністра екології та природних ресурсів Семерака найактуальнішою є тема держекоінспекції, а для міністра соціальної політики Реви – питання пенсій та субсидій. Сьогодні ми розбиралися, що в першу чергу хвилює міністра інформаційної політики України Юрія Стеця.

Стець став урядовцем у грудні 2014 року, прийшовши до Кабміну з Верховної Ради. За чотири роки на посаді міністра інормполітики колишній журналіст дав 31 обіцянку, з яких 11 виконав (35%), а 14 – провалив. Ще 6 запевнень Стецю потрыбно виконати. Нагадаємо, що минулого року Стець подав у відставку, але її досі не ухвалили.

Найбільшу кількість обіцянок Стець дав у сфері інформаційної політики, внутрішньовідомчої діяльністі міністерства – загалом 13 запевнень, з яких 8 виконані (62%), 4 – провалені, а одна – в процесі виконання. Причому найбільшу кількість обіцянок на цю тему Стець дав не на початку каденції, як більшість політиків, а в 2016 році, вже будучи два роки на посаді.

У сфері мовлення на ТБ та радіо міністр дав 9 обіцянок (2 – виконав, 5 – провалив, ще 2 – має виконати). Рівень виконання обіцянок на тему становить лише 22%.

Третя сфера, яка найбільше хвилює міністра інформполітики, – діяльність та розвиток ЗМІ. З дев’яти обіцянок Стець виконав лише одну, тому й рівень виконання становить лише 11%. Не вдалося міністру втілити 5 обіцянок, а ще 3 наміри перебувають у процесі виконання.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, ми писали, що стала відома зарплата заступників Стеця за липень.

Що зміниться для телеканалів і глядачів із закінченням ери аналогового телебачення в Україні – в нашому матеріалі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: