У справі про отруєння Скрипалів з'явилися нові підозрювані

Читать на русском
Четверо нових підозрюваних з'явилися в справі про отруєння колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля.

Четверо нових підозрюваних з'явилися в справі про отруєння колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля.

Як повідомляє Daily Mirror з посиланням на британські служби безпеки, слідство вважає, що напад організувала група з шести осіб під назвою «чистильники», передає «Слово і Діло».

Британія назвала імена підозрюваних в отруєнні СкрипаляБританські правоохоронці назвали імена підозрюваних у застосуванні отруйної речовини Новачок у Солсбері.

Серед них були вже названі Лондоном російські військові розвідники Олександр Петров і Руслан Бошіров. Імена інших фігуратив справи поки не уточнюються.

Джерело видання розповіло, що четверо підозрюваних забезпечували «прикриття» при спостереженні за Скрипалями. Петров і Бошіров повинні були переконатися, що Сергій Скрипаль і його дочка Юлія не повернуться додому, поки вони розпорошують «Новачок», йдеться в статті. У разі, якби початковий план зірвався, замість росіян в справу вступили б їх спільники.

Раніше Британія звинуватила Росію в дезінформації у справі Скрипаля.

Також Британія назвала імена підозрюваних в отруєнні Скрипаля.

Нагадаємо, в Солсбері 4 березня отруїлися Сергій Скрипаль і його дочка. Британська влада заявила, що виконавці злочину застосували нервово-паралітичну речовину «Новачок», і звинуватили в причетності до отруєння Росію. Москва цю версію заперечує.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: