Оприлюднили відео з фігурантами справи Скрипалів

Читать на русском
Запис, за даними ЗМІ, був зроблений через кілька хвилин після отруєння Сергія Скрипаля та його дочки.

ЗМІ оприлюднили відеозапис із росіянами Олександром Петровим і Русланом Бошіровим, яких британська влада звинувачує у скоєнні атаки за допомогою нервово-паралітичної речовини Новичок. Відео було знято з камери спостереження антикварного магазину в Солсбері.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 6 вересня, повідомила Daily Mail, опублікувавши відеозапис.

Отруєння Скрипалів: хронологія подійПоліція Великобританії відновила приблизну послідовність подій в день отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

Стверджується, що запис був зроблений в неділю, 4 березня о 13:49, через кілька хвилин після того, як колишній співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були отруєні Новичком.

На відео двоє чоловіків проходять повз магазин, потім зупиняються і розглядають вітрини. Видання пише, що це Петров і Бошіров, які направляються на вокзал, щоб покинути місто. Чоловіки виглядають спокійнішими і веселішими. Власники магазину заявили, що увагу ймовірних росіян привернула колекція рідкісних монет, виставлена ​​на вітрині. Сам магазин в неділю був закритий.

Як повідомлялося, британська поліція стверджує, що має достатньо доказів для звинувачення двох російських громадян Олександра Петрова і Руслана Бошірова в застосуванні нервово-паралітичної речовини Новичок в місті Солсбері. Поліція також опублікувала маршрут пересування Петрова і Бошірова 3 та 4 березня.

У Росії, своєю чергою, заявили, що опубліковані імена та фотографії росіян, нібито причетних до інциденту в Солсбері, їм нічого не говорять.

У Кремлі повністю відкинули звинувачення Лондона у справі Скрипалів.

Порошенко прокоментував заяву про підозрюваних у справі Скрипалів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: