Пункт пропуску «Новотроїцьке» закритий: пожежу ще не локалізували

Читать на русском

Пожежу поблизу КПВВ Новотроїцьке не локалізували в результаті постійної детонації вибухонебезпечних предметів. Пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування не здійснюється.

У Донецькій області біля контрольного пункту в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» тривають вибухи, робота КПВВ залишається заблокованою.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що пожежу поблизу КПВВ «Новотроїцьке» досі не локалізували в результаті постійної детонації вибухонебезпечних предметів. Пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування не здійснюється.

Нагадаємо, командування Об'єднаних сил у зв'язку зі степовим пожаром поблизу контрольних постів «Березове-1» та «Березове-2» закрило пункт пропуску «Новотроїцьке». В результаті пожежі детонують мінні поля та боєприпаси, що не розірвалися. Водночас з боку окупованих районів пропуск тривав, прикордонники евакуювали людей на спеціальному транспорті.

Пізніше стало відомо, що КПВВ «Новотроїцьке» відкриють після стабілізації ситуації, яка склалася в результаті степових пожеж. Місія ОБСЄ повідомила, що камера спостерігачів у Березовому зареєструвала велику пожежу в безпосередній близькості до камери.

Раніше «Слово і Діло» писало, що впродовж минулої доби російські окупанти 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, у тому числі 1 раз із озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: