В ОБСЄ назвали причину закриття пункту пропуску «Новотроїцьке»

Читать на русском
За спостереженнями СММ ОБСЄ, контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) в підконтрольному українському урядові Новотроїцькому тимчасово закритий через пожежі.

На Донбасі контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» закритий через пожежі.

Про це йдеться в повідомленні моніторингової місії ОБСЄ на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 серпняСитуація на сході країни станом на 29 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«За спостереженнями СММ ОБСЄ, контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) в підконтрольному (українському – ред.) уряду Новотроїцькому тимчасово закритий через пожежі, які викликали детонацію мін у цьому районі», – йдеться в повідомленні.

Водночас українська сторона інформацію про закриття КПВВ поки не коментувала.

Раніше повідомлялося, що в районі проведення операції Об'єднаних сил із початку доби 29 серпня вночі окупанти здійснили 4 прицільних обстріли в напрямку оборонних позицій Об'єднаних сил. З опівночі окупанти здійнювали обстріл із великокаліберних кулеметів позицій захисників України поблизу Гнутового. Близько 8:00 окупанти вели вогонь із гранатометів і стрілецької зброї по українських захисниках Кримського.

За повідомленням української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК), о 9:15 російсько-окупаційними військами був відкритий вогонь по українських позиціях у районі Новотошківського із застосуванням мінометів калібру 82 мм, протитанкових та автоматичних гранатометів, а також стрілецької зброї.

З початку поточної доби втрат у результаті бойових дій серед українських військовослужбовців немає.

Також нагадаємо, що бойовики обстріляли дитячий садок на Донбасі, є поранена.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: