Бойовики обстріляли селище в Луганській області

Читать на русском
Бойовики з мінометів обстріляли село Кряківка Новоайдарського району Луганської області. Також ворог за минулу добу чотири рази порушив режим припинення вогню вздовж лінії розмежування.

Проросійські терористи ввечері в неділю, 26 серпня, з мінометів обстріляли село Кряківка Новоайдарського району Луганської області. Як результат, пошкоджений житловий будинок.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації.

Карта ООС: ситуація на сході України на 26 серпняСитуація на сході країни станом на 26 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Також повідомляється, що ворог за минулу добу чотири рази порушив режим припинення вогню вздовж лінії розмежування. Крім цього, в напрямку Кримського сепаратисти відкривали вогонь зі 122-мм гармат, 120-мм і 82-мм мінометів, БМП, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

По позиціях ЗСУ поблизу Новотошківського та Троїцького застосовувалися 82-мм міномети, протитанкові гранатомети й великокаліберні кулемети.

Нагадаємо, минулої доби бойовики 23 рази порушили режим тиші – 2 українських військових поранені, ще 2 – отримали бойові травми. Вночі цієї доби окупанти двічі обстріляли позиції ОС.

Також стало відомо, що РФ звинуватила британські ВПС у провокації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: