Зведення ООС: бойовики порушили «шкільне перемир’я» 18 разів

Читать на русском
Противник вів прицільний вогонь із міномету калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Упродовж минулої доби російські окупанти 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, у тому числі 1 раз із озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр ООС, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 серпняСитуація на сході країни станом на 29 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник вів прицільний вогонь із міномету калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Світлодарськ, Південне, Новгородське, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутове, Талаківка, Лебединське та Водяне.

На Горлівському напрямку в районі населеного пункту Новгородське противник застосував міномет.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил упродовж доби не допущено. Від початку доби противник один раз обстріляв позиції ООС в районі Луганського зі станкового протитанкового гранатомету.

В цілому інтенсивність обстрілів позицій Об'єднаних сил помітно знизилася, хоча повністю умов «шкільного» перемир'я ворог не дотримується, зазначили у прес-центрі.

Нагадаємо, Тристороння контактна група за участі бойовиків оголосила про припинення вогню з опівночі 29 серпня у зв'язку з початком навчального року.

Також в ОБСЄ зазначили, що місія зафіксувала понад 70 порушень режиму припинення вогню на сході України 29 серпня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: