Щодо Лінчевського відкриють дисциплінарне провадження

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив відкрити дисциплінарне провадження щодо заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив відкрити дисциплінарне провадження щодо заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського в зв'язку з висловлюваннями останнього про лікування за кордоном тяжкохворих онкологічними захворюваннями українців.

Заява заступника голови МОЗ про лікування онкохворих: як маніпулюють та кому це вигідно?Заступник голови МОЗ Олександр Лінчевський заявив, що виділяти гроші на лікування деяких категорій хворих недоцільно. У ситуації розбирались експерти.

Про це 4 червня повідомив прес-секретар прем'єр Василь Рябчук, передає «Слово і Діло».

«Знаючи прем'єра, впевнений: якщо скандальні слова заступника міністра про смертельно хворих людей дійсно мали місце - йому точно буде не до жартів», - додав спікер.

Лінчевський заявив, що кожен четвертий з онкохворих, яких фінансує держава, лікується неефективно. Про це він заявив в Рахунковій палаті в ході розгляду звіту про результати аудиту ефективності використання бюджетних коштів.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я затвердило наказ про реєстрацію препарату для лікування окремих видів онкологічних захворювань у дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: