Бойовики десять разів обстріляли позиції сил АТО

Читать на русском
Станом на 18.00 неділі 22 квітня бойовики здійснили 10 обстрілів позицій сил АТО на Донбасі, продовжуючи порушувати перемир'я, ніхто не постраждав.

Станом на 18.00 неділі 22 квітня бойовики здійснили 10 обстрілів позицій сил АТО на Донбасі, продовжуючи порушувати перемир'я, ніхто не постраждав.

Про це інформує прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 22 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 22 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18.00 зафіксовано 10 обстрілів українських опорних пунктів», - йдеться в повідомленні штабу.

Зокрема, на донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗСУ поблизу Талаківки. Також гранатомети застосовувалися по захисникам Шахти «Бутівка» і Водяного, а великокаліберні кулемети - під Павлопілем і Гнутовим. Крім цього, по українських позиціях в районі Павлопіля і Новотроїцького - вівся снайперський вогонь.

Повернення Донбасу: до чого слід бути готовими?Очільник МВС заявив, що має власний план щодо повернення Донбасу. Згідно з планом Авакова, повернути відразу всі окуповані території не можна. Про тонкощі реінтеграції міркували експерти.

На луганському напрямку з 82-мм мінометів і гранатометів бойовики обстріляли захисників Троїцького.

«У результаті ворожих обстрілів українські воїни не постраждали», - додали в прес-центрі штабу.

Нагадаємо, ОБСЄ встановить пункт спостереження біля ДФС.

Раніше в ООН назвали кількість жертв на Донбасі за 4 роки війни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: