У Дніпрі помер поранений на Донбасі боєць «Азова»

Читать на русском
У Дніпрі в лікарні імені Мечникова в п'ятницю, 20 квітня, від важкого поранення, отриманого на Донбасі, помер 20-річний військовий з Вільногірська.

У Дніпрі в лікарні імені Мечникова в п'ятницю, 20 квітня, від важкого поранення, отриманого на Донбасі, помер 20-річний військовий з Вільногірська.

Як інформує «Слово і Діло», про це з посиланням на лікувальний заклад повідомляє Радіо Свобода.

Карта АТО: ситуація на сході України на 20 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 20 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За словами медиків, у лікарню він був доправлений у комі, з важкими пораненнями, отриманими від вибуху. Травми були несумісні із життям, лікарі зафіксували смерть головного мозку.

Як розповіли в медустанові, боєць був одним з тих шести поранених військовослужбовців, яких доправили в лікарню 18 квітня 2018 року.

У свою чергу в полку Азов Національної гвардії України повідомили, що загиблий, Євген Хоменко з позивним Підгін, служив у гаубичному дивізіоні полку, був навідником гаубиці. До лав полку вступив у 2016 році, тоді йому було 19 років. Юнак не дожив близько місяця до свого 21-річчя.

Очікується, що прощання з бійцем відбудеться 22 квітня в його рідному Вільногірську, на площі біля Палацу культури.

Нагадаємо, 18 квітня повідомлялося, що на Донбасі загинув боєць ЗСУ, а ще троє отримали поранення.

Як повідомлялося, від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 20 обстрілів позицій Збройних Сил України, один військовослужбовець загинув, ще один поранений.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: