Надію Савченко допитають на поліграфі

Читать на русском
Надію Савченко у п’ятницю, 13 квітня, допитають на поліграфі. До запитань слідчих додали запитання, які підготували адвокати Надії.

Узяту під варту народну депутатку Надію Савченко у п’ятницю, 13 квітня, допитають на поліграфі.

Про це повідомила її сестра Віра Савченко, пише «Слово і Діло».

Луценко, показавши в Раді «шокуюче відео» із Савченко, порушив законІнше питання, чи буде це відео прийняте судом як доказ. І справа тут не в тому, що його показали у Верховній Раді, а в тому, наскільки законно воно було отримане слідством.

Допит відбудеться у слідчому ізоляторі на Аскольдовому провулку 3-а.

За словами Савченко, він не буде публічним, тому захист депутатки вимагатиме відеозапис поліграфу.

Крім того Віра Савченко додала, що до запитань слідчих додали запитання, які підготували адвокати Надії.

Раніше у вівторок, 10 квітня, адвокати Савченко повідомили про обшук у квартирі депутата.

Нагадаємо, у четвер, 5 квітня, допит народного депутата Надії Савченко на поліграфі не відбувся, але була проведена психофізіологічна експертиза.

Як відомо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Голодування Савченко в СІЗО: сестра розповіла про стан її здоров'яАпеляційний суд Києва відмовився задовольнити скаргу адвокатів народного депутата Надії Савченко, залишивши її під арештом. Нардеп продовжує голодування.

Перед голосуванням генеральний прокурор України виклав нардепам версію слідства. У Раді також продемонстрували оперативне відео, на якому Савченко та Рубан домовляються із військовими про стратегію й тактику перевороту.

У п’ятницю, 23 березня, Шевченківській суд Києва постановив взяти Савченко під варту. Нардепа відправили до ізолятора на 59 діб без права внесення застави.

Савченко оголосила про голодування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: