Стало відомо, коли Савченко пройде детектор брехні

Читать на русском
Надія Савченко, яку звинувачують у підготовці терактів,  та її адвокати  погодили попередньо дату допиту на поліграфі.

Нардеп Надія Савченко, яку звинувачують у підготовці терактів, та її адвокати погодили попередньо дату допиту на поліграфі.

Як пише «Слово і Діло», про це УП повідомив захисник Савченко Олег Соловей.

Лист до Луценка: Савченко планує повернутися в політикуНадія Савченко просить генпрокурора Юрія Луценка та омбудсмена Людмилу Денісову надати їй можливість здійснювати депутатську, громадську та політичну діяльність.

«Ми з Надією Вікторівною і слідчим зустрічались по обіді і обговорювали питання щодо проведення експертизи на поліграфі. Попередній план є. Зараз він погоджує все з експертом. Попередня дата є», - сказав адвокат.

Він відмовився назвати цю дату, але додав, що це буде «на цьому тижні».

«Зараз слідчі ці питання погодять з експертом. Наші питання також передадуть експерту. Ми сьогодні досить плідно попрацювали з 14 практично до 17 години», - сказав Соловей.

На питання, чи призначені якісь слідчі дії на четвер, Соловей не зміг відповісти.

Він також додав, що під час цієї зустрічі Савченко почувалась нормально.

Як повідомлялося, правоохоронці провели обшук у столичній квартирі народного депутата Надії Савченко.

Савченко провалила обіцянку пройти поліграф, щойно в неї з'явиться така нагодаНеодноразово заявляючи про те, що вона готова надати свідчення із застосуванням детектора брехні, Савченко відмовилася пройти експертизу з поліграфом.

Пізніше стало відомо, що слідчі Служби безпеки України під час обшуку в квартирі народного депутата Надії Савченко вилучили її нагородний пістолет і патрони до нього.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 5 квітня, допит народного депутата Надії Савченко на поліграфі не відбувся, але була проведена психофізіологічна експертиза.

Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада позбавила Савченко депутатської недоторканності й надала дозвіл на її затримання та арешт.

Незабаром суд помістив політика під варту до 20 травня 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: