Савченко розповіла, коли припинить голодування

Читать на русском
Народний депутат Надія Савченко, яка перебуває в СІЗО, розповіла про погіршення стану здоров'я в зв'язку з голодуванням, назвавши його некритичним.

Народний депутат Надія Савченко, яка перебуває в СІЗО, розповіла про погіршення стану здоров'я в зв'язку з голодуванням, назвавши його некритичним.

Як пише «Слово і Діло», про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Голодування Савченко в СІЗО: сестра розповіла про стан її здоров'яАпеляційний суд Києва відмовився задовольнити скаргу адвокатів народного депутата Надії Савченко, залишивши її під арештом. Нардеп продовжує голодування.

За словами Савченко, вона планує продовжувати голодування до свого звільнення й не зможе «повноцінно захищатися в судах та захищати себе, свою родину, своїх близьких та народ України, поки не зможу повноцінно виконувати свою діяльність як народного депутата України та політичну діяльність».

Раніше Віра Савченко заявила, що в четвер очікується шпиталізація її сестри Надії Савченко. За її словами, Надія має проблеми зі шлунком, спазми та періодичну блювоту.

Водночас в СБУ заявили, що Савченко не потребує шпиталізації.

Нардеп Надія Савченко оголосила про початок голодування 23 березня.

Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко. Відразу після цього її в приміщенні Верховної Ради затримали працівники Служби безпеки України та оголосили підозру. 23 березня суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня.

29 березня Апеляційний суд Києва відмовився задовольнити скаргу адвокатів народного депутата Надії Савченко про застосування до неї запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Надії Савченко інкримінують змову з ватажками бойовиків «ДНР/ЛНР» і з керівником центру звільнення полонених Володимиром Рубаном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: