Стали відомі подробиці обшуку в квартирі Савченко

Читать на русском
Обшуки в квартирі нардепа Надії Савченко проводили співробітники Служби безпеки України, однак від коментарів щодо цього у відомстві утримались.

Обшуки в квартирі нардепа Надії Савченко проводили співробітники Служби безпеки України, однак від коментарів щодо цього у відомстві утрималися.

Про це сказала речниця СБУ Олена Гітлянська, пише «Слово і Діло».

Савченко провалила обіцянку пройти поліграф, щойно в неї з'явиться така нагодаНеодноразово заявляючи про те, що вона готова надати свідчення із застосуванням детектора брехні, Савченко відмовилася пройти експертизу з поліграфом.

«Ми не будемо коментувати перебіг розслідування кримінальної справи. Відбулися звичайні слідчі дії в її рамках», – сказала вона.

Мати Надії Савченко Марія заявила в ефірі NewsOne, що обшук у квартирі вже завершився, шукали зброю. Вилучили подарований Савченко пістолет і кулі до нього.

«І все, більше нічого не знайшли. Склали протокол, мені залишили копії протоколу», – додала вона.

Раніше у вівторок, 10 квітня, адвокати Савченко повідомили про обшук у квартирі депутата.

До слова, в п’ятницю, 6 квітня, Надію Савченко, яка перебуває під арештом, відвідали лікарі.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 5 квітня, допит народного депутата Надії Савченко на поліграфі не відбувся, але була проведена психофізіологічна експертиза.

Напередодні адвокат Віктор Чевгуз подав до Служби безпеки України заяву про самовідвід від захисту підозрюваної в підготовці теракту народного депутата Надії Савченко.

Як відомо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: