Голодування Савченко в СІЗО: сестра розповіла про стан її здоров'я

Читать на русском
Апеляційний суд Києва відмовився задовольнити скаргу адвокатів народного депутата Надії Савченко, залишивши її під арештом. Нардеп продовжує голодування.

Сестра Надії Савченко заявила, що після оголошення голодування стан її здоров'я погіршився.

Про це Віра Савченко заявила в ефірі «Громадського радіо», передає Слово і Діло.

«Надія вирішила не акцентувати увагу на цьому питанні, але, коли вже йде кривава блювота, не акцентувати увагу важко. Їй дають таблетки від шлунка, це сказав лікар в слідчому ізоляторі, а так вона п'є воду і попросила краплі для носа», - зазначила вона.

Також, Віра Савченко уточнила, що за сестрою стежить лікар, тому що у неї вже спостерігаються перші спазми шлунку.

За її словами, Надія Савченко знаходиться в одиночній камері в ізоляторі тимчасового утримання СБУ в Аскольдовому провулку в Києві, де встановлено цілодобове відеоспостереження.

Суд залишив Савченко під арештом: що пишуть у соцмережахНадію Савченко залишили під вартою до кінця травня. Що про це думають у соцмережах – в огляді Слова і Діла.

23 березня 2018 року суд обрав запобіжний захід нардепу Надії Савченко у вигляді утримання під вартою до 20 травня без можливості внесення застави.

Також, нардеп розкритикувала свою камеру і оголосила голодування.

Омбудсмен Людмила Денисова пообіцяла особисто стежити за дотриманням прав Савченко.

Апеляційний суд Києва 29 березня, відмовився задовольнити скаргу адвокатів народного депутата Надії Савченко і залишив її під арештом.

Що про це думають в соцмережах - в нашому огляді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: