Юлію Скрипаль виписують із лікарні – ЗМІ

Читать на русском
Дочку колишнього російського подвійного агента Сергія Скрипаля Юлію, яка постраждала в результаті отруєння в Солсбері, виписують із лікарні.

Дочку колишнього російського подвійного агента Сергія Скрипаля Юлію, яка постраждала в результаті отруєння в Солсбері, виписують із лікарні.

Про це повідомив британський телеканал Sky із посиланням на джерела, пише «Слово і Діло».

Поліція визначила місце отруєння СкрипаляКриміналісти виявили найбільшу концентрацію нервово-паралітичної речовини на вхідних дверях будинку колишнього російського шпигуна.

Відзначається, що Юлія Скрипаль одужала й, згідно з інформацією джерел, її мали виписати з лікарні напередодні, проте офіційного підтвердження поки немає. Заява лікарів Юлії Скрипаль у Солсбері очікується 10 квітня.

Нагадаємо, Юлію Скрипаль разом із батьком знайшли без свідомості в британському містечку Солсбері 4 березня. Велика Британія стверджує, що вони були отруєні нервово-паралітичним речовиною «Новачок», виготовленою в Росії. Майже місяць Скрипалі перебували в критичному стані в шпиталі. Здоров'я Юлії покращилося швидше, незабаром з критичного стану вийшов і Сергій Скрипаль.

Отруєння російського подвійного агента викликало дипломатичний скандал. Майже 30 держав вислали російських дипломатів, у тому числі й Україна.

У відповідь Росія оголосила персонами нон ґрата дипломатів 23 країн світу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: