Поліція оприлюднила першу заяву дочки Скрипаля після отруєння

Читать на русском
Поліція Лондона оприлюднила заяву від імені Юлії Скрипаль, у якій дочка колишнього подвійного агента розповідає про свій стан здоров’я.

Поліція Лондона оприлюднила заяву від імені Юлії Скрипаль, у якій донька колишнього подвійного агента розповідає про свій стан здоров’я.

У заяві Юлії стверджується, що вона прийшла до тями понад тиждень тому й рада повідомити про «щоденне прибуття сил», пише «Слово і Діло».

Україна висилає російських дипломатів через отруєння Скрипаля: реакція соцмережУкраїна вишле 13 російський дипломатів через отруєння Скрипаля в Британії. Що про це думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.

«Я вдячна за виявлений до мене інтерес і за численні побажання одужання, які я отримую», – зазначає Юлія.

«Є багато людей, яким слід подякувати за моє відновлення, особливо хотіла б згадати жителів Солсбері, які прийшли на допомогу, коли мій батько і я були недієздатними. Крім того, я хотіла б подякувати працівникам окружної лікарні Солсбері за їхню турботу та професіоналізм», – наголошує донька Скрипаля.

Юлія Скрипаль висловила сподівання на повагу до її особистого життя та життя її родини в період одужання. Водночас у заяві немає жодної згадки про стан здоров’я Сергія Скрипаля.

Нагадаємо, 4 березня колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були виявлені без свідомості на лавці в торговому центрі Maltings у Солсбері.

Раніше в ЗМІ з'явилась інформація про те, що отруту для Скрипаля провезли в гречці з Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: