Абсурд. У Британії відповіли на «непричетність» РФ до отруєння Скрипаля

Читать на русском
Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон попередив Росію, що вона нікого не введе в оману своєю відповіддю на отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля.

Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон попередив Росію, що вона «нікого не введе в оману» своєю відповіддю на отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та описав реакцію Кремля як «дедалі абсурднішу».

Про це він заявив у понеділок, 19 березня, перед початком засідання міністрів закордонних справ ЄС у Брюсселі, передає «Слово і Діло» з посиланням на Вusinessinsider.

Отруєння Скрипаля: як це змінить ставлення Заходу до РФ та в чому користь для УкраїниБританія висилає з країни усіх російських дипломатів та розриває відносини з РФ у відповідь на отруєння Сергія Скрипаля та його дочки. Чи змусить ця ситуація Захід подивитися інакше на дії РФ та конфлікт на Донбасі?

«Російські спростування стають дедалі абсурднішими. Колись вони говорили, що ніколи не робили «Новачок», а потім сказали, що вони зробили «Новачок», але всі запаси були знищені, а потім знову говорять, що вони зробили «Новачок» і всі запаси були знищені, але деякі з них потрапили до Швеції, Чеської Республіки, Словаччини, Сполучених Штатів або навіть Сполученого Королівства», – заявив Джонсон.

Джонсон перебуває в Брюсселі для того, щоб активізувати спільне засудження Росії, оскільки відносини між Лондоном і Москвою продовжують погіршуватися. Він зазначив, що в Європі немає країни, на яку б не вплинула поведінка Росії.

«У Брюсселі немає країни за столом, на яку б не вплинула якась злісна поведінка, пов'язана з Росією», – заявив він.

Раніше в ЗМІ з'явилась інформація про те, що Польща хоче вислати російських дипломатів і запровадити санкції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: