Скрипаль вийшов із критичного стану – ЗМІ

Читать на русском
Колишній російський розвідник Сергій Скрипаль, отруєний нервово-паралітичною речовиною в британському Солсбері, вийшов зі стану коми й швидко одужує.

Колишній російський розвідник Сергій Скрипаль, отруєний нервово-паралітичною речовиною в британському Солсбері, вийшов зі стану коми і швидко одужує.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на BBC.

Фейкова історія: Росія звинуватила Британію у фабрикації «справи Скрипаля»На засіданні Ради Безпеки ООН Російська Федерація звинуватила Великобританію в фабрикації справи Сергія Скрипаля.

За словами працівників районної лікарні Солсбері, Скрипаль добре реагує на лікування й «швидко одужує».

Раніше з'явилася інформація про поліпшення самопочуття дочки Сергія Скрипалі Юлії, яка була отруєна разом із ним. Вона прийшла до тями й уже може розмовляти.

Нагадаємо, 4 березня колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були виявлені без свідомості на лавці у торговому центрі Maltings у Солсбері, після чого були доправлені до реанімації. Вони, а також іще кілька випадкових громадян, зазнали впливу отруйної речовини нервово-паралітичної дії.

Уряд Великої Британії заявив, що нервово-паралітична речовина військового походження, якою була отруєна сім'я Скрипалів, була розроблена в Росії й відома під назвою «Новачок».

У підсумку Британія оголосила про санкції, виславши з країни 23 російських дипломати. На знак солідарності ще понад 20 країн світу, в тому числі США, оголосили персонами нон ґрата понад сотню російських шпигунів, які працювали під дипломатичним прикриттям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: