Розкрадання на морському торговельному флоті: підозрюваному пом'якшили запобіжний захід

Читать на русском
У справі про розкрадання на морському торговельному флоті суд змінив запобіжний захід із тримання під вартою на домашній арешт.

Підозрюваного детективами НАБУ в розкраданні на морському торговельному флоті колишнього президента приватного акціонерного товариства «Судноплавна компанія «Сі Трайдент», чинного виконувача обов'язків начальника державного підприємства водних шляхів «Укрводшлях» Сергія Михайлова-Горячева відправили під цілодобовий домашній арешт.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання адвоката підозрюваного про зміну запобіжного заходу, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат Михайлова-Горячева просив змінити його клієнту запобіжний захід, оскільки він перебуває під вартою півтора місяця й за цей час можна було провести всі необхідні слідчі дії. Також, на його думку, запобіжний захід занадто суворий, а розмір застави в 2,64 мільйона є непомірним для підозрюваного. До того ж Михайлов-Горячев має на утриманні двох неповнолітніх дітей.

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури виступав проти задоволення клопотання.

Вислухавши обидві сторони, суддя ухвалив рішення змінити запобіжний захід із тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт із покладанням низки обов'язків: прибувати на першу вимогу; не відлучатися з місця проживання без дозволу; повідомляти про зміну місця проживання; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками в справі; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, суд взяв під варту підозрюваного у справі про розкрадання на морському торговельному флоті.

Раніше суд також наклав арешт на майно Михайлова-Горячева.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: