Розкрадання на морському торговельному флоті: суд узяв під варту першого підозрюваного

Читать на русском
Райсуд столиці помістив до СІЗО одного з фігурантів справи щодо розкрадання морського торгового флоту України, затриманого НАБУ.

Затриманого детективами НАБУ в справі розкрадань на морському торговельному флоті колишнього президента приватного акціонерного товариства «Судноплавна компанія «Сі Трайдент» Сергія Михайлова-Горячева взяли під варту з альтернативою застави.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва майже два тижні тому за результатами розгляду клопотання детектива Бюро та прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Суд задовольнив клопотання й визначив альтернативою заставу в 2 мільйони 643 тисячі гривень. На думку судді, розмір застави не може бути завідомо непомірним для підозрюваного, а докази, що він може внести заставу в більшому розмірі, не надані.

У разі внесення застави на Михайлова-Горячева покладуть наступні зобов'язання: прибувати за першим викликом, не відлучатися з місця проживання без дозволу, повідомляти про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування з фігурантами розслідування, здати закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, суд заарештував майно підозрюваного в справі АМПУ.

Раніше НАБУ показало відео затримання екс-керівника АМПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: