Розкрадання на морському торговельному флоті: суд заарештував майно підозрюваного

Читать на русском
На прохання Антикорупційного бюро суд заарештував майно одного з підозрюваних у справі розкрадання на морському торговельному флоті.

На майно затриманого детективами НАБУ в справі розкрадань на морському торговельному флоті колишнього президента приватного акціонерного товариства «Судноплавна компанія «Сі Трайдент», чинного виконувача обов'язків начальника державного підприємства водних шляхів «Укрводшлях» Сергія Михайлова-Горячева та майно його родичів наклали арешт.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва кілька тижнів тому за результатами розгляду клопотання детектива Бюро, повідомляє «Слово і Діло».

У клопотанні зазначалося, що підозрюваний володіє трьома квартирами (дві в Києві, одна в Київській області) та автомобілем Chevrolet Lacetti 2007 року. Його дружина має садовий будинок у Київській області, квартиру в Києві й авто Opel Meriva 2007 року, проте це їхня спільна власність. Також детектив зазначив, що у власності батька Михайлова-Горячева є гараж та автомобіль Mitsubishi Outlander 2007 року, в той час як його дохід за за 2012-2017 роки становив лише 91,6 тис. грн. На думку слідства, викладені обставини можуть свідчити про те, що фактичним власником цього майна є підозрюваний.

Детектив просив накласти арешт на вказане майно, оскільки до нього може бути застосована спеціальна конфіскація як вид покарання.

Суд задовольнив клопотання.

Нагадаємо, раніше суд взяв Михайлова-Горячева під варту з альтернативою застави в 2,6 мільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: