Порядок денний ВР: що депутати запланували на середу

Читать на русском
ВР на пленарному засіданні в середу, 4 квітня, ратифікує угоди з Польщею і Румунією в оборонній сфері. Також в Раді очікують Назара Холодницького та Артема Ситника.

Верховна Рада України на пленарному засіданні в середу, 4 квітня, ратифікує угоди з Польщею і Румунією в оборонній сфері.

Як пише «Слово і Дело», порядок денний опублікована на сайті українського парламенту.

Холодницький проситиме відсторонити його від посади на час слідстваГоловний антикорупційний прокурор не проти бути відстороненим від посади на час слідства щодо нього.

Верховна Рада в першому читанні розгляне зміни в закон про заходи на період проведення АТО щодо особливостей оформлення документів, а також до закону про переселенців щодо захисту житлових прав студентів.

Після цього запланована ратифікація угоди з урядом Польщі про співробітництво в сфері оборони і угоди з урядом Румунії про співробітництво в сфері військових перевезень.

Крім того, на сьогоднішньому засіданні нардепи заслухають заступник голови генерального прокурора України, керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницька і директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет ВР сьогодні розгляне питання скасування е-декларування для громадських активістів. Напередодні нардепи провалили ряд голосувань по внесенню скасування декларацій до порядку денного.

Також стало відомо, чи прийде в Раду генпрокурор Юрій Луценко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: