Зведення штабу АТО 3 квітня: 20 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 20 обстрілів Збройних сил України з боку бойовиків, постраждалих немає.

За минулу добу 2 квітня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 20 обстрілів Збройних сил України з боку бойовиків, постраждалих немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Плани Кремля щодо Донбасу: до чого призведе «боснійсько-косовський» сценарійАмериканський щотижневий журнал Time у своєму нещодавньому випуску повідомив, що президент РФ під час свого нового терміну хотів би врегулювати проблему Донбасу. Про варіанти вирішення конфлікту розповіли експерти.

«Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують зривати «великоднє перемир'я» в районі проведення АТО. За минулу добу зафіксовано 20 обстрілів позицій наших захисників», - йдеться у зведенні прес-центру.

Карта АТО: ситуація на сході України на 2 квітняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 2 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зокрема, на донецькому напрямку з 82-мм мінометів противник вів вогонь по українським укріплень в Пісках. З гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї обстріляні захисники шахти Бутівка. Також гранатомети ворог застосував по українських позиціях неподалік Кам'янки і Авдіївки, а великокаліберні кулемети - неодноразово поблизу Водяного. Крім цього, під вогонь зі стрілецької зброї потрапили захисники Талаківки, Павлопіля, Гнутового, Водяного і Широкино.

На луганському напрямку режим повного припинення вогню з боку незаконних збройних формувань дотримувався в повній мірі. Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контролюється підрозділами Збройних сил України.

Раніше стало відомо, що ще один канал мовитиме на Крим і Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: