Лукашенко порадив шукати інші ринки збуту, в обхід російського

Читать на русском
Президент Білорусі Олександр Лукашенко порадив виробникам шукати інші ринки збуту в обхід російського.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко порадив виробникам шукати інші ринки збуту в обхід російського.

Про це він заявив під час робочої поїздки в Дзержинський район Мінської області, повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «БЕЛТА».

Більше, ніж у Путіна: президенти яких країн отримували напрочуд великий відсоток голосів виборцівМи склали рейтинг правителів, які набрали понад 70 відсотків голосів на виборах, і Путін опинився в середині цього списку.

«Що стосується експорту, шукайте інші ринки», - заявив Лукашенко, коментуючи заборону на поставки білоруської молочної продукції в Росію.

Також він повідомив, що планує обговорити проблему, котра виникла під час особистої зустрічі з Володимиром Путіним після інавгурації.

«Треба визначатися. Якщо вони вирішили нас нахиляти постійно незрозуміло за що, тоді будемо шукати своє щастя в іншому місці. Тому шукайте інші ринки. Не можна на одному ринку весь час сидіти», - підкреслив президент.

Білорусь, впевнений він, повинна бачити свої інтереси і шукати інші можливості в тому випадку, якщо є проблема з експортом продукції в Росію.

«Ми їм поганого нічого не веземо. Дай Бог, як самі перевіряючі кажуть, щоб в Росії було так, як в Білорусі. Тому будемо визначатися в цьому році. Що ж ми добру справу робимо і на колінах постійно стоїмо», - заявив Лукашенко.

Раніше Лукашенко відмовився від «податку на дармоїдство».

Також нагадаємо, що Лукашенко доручив посилити державний кордон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: