У Чернігівській області поліція затримала банду грабіжників елітних маєтків

Читать на русском

Поліцейські зібрали достатню доказову базу й затримали підозрюваних у Козелецькому районі в момент чергової спроби вивезення цінних речей з елітного маєтку.

У Чернігівській області поліція затримала банду, яка пограбувала десятки елітних маєтків і дач на Чернігівщині та Київщині.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції області, передає «Слово і Діло».

Поліцейські зібрали достатню доказову базу й затримали підозрюваних у Козелецькому районі в момент чергової спроби вивезення цінних речей з елітного маєтку.

Зокрема, серед злодійського видобутку, виявленого під час обшуків будинку - квадроцикли, човнові мотори, снігоприбиральна техніка, високоякісний електроінструмент провідних світових марок, плазмові телевізори, оргтехніка та інші цінні речі. Крім цього, поліція виявила майже дві тисячі патронів різних калібрів до автоматичної зброї.

Поліцейським було потрібно декілька вантажівок, щоб вивезти понад двісті цінних речей. До злочинної групи входили п'ять раніше судимих ​​громадян – жителів Чернігова та області. Під час оперативної та слідчої роботи поліцейські з'ясували, що затримана група є лише частиною більш численної групи, яка протягом понад двох років потрапляла до дачних будинків у двох сусідніх областях.

Поліція Чернігівщини вже встановила причетність викритої злодійської групи до більш ніж двох десятків подібних злочинів.

За фактом кожного зі злочинів порушили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням до житла, іншого приміщення чи сховища), що карається позбавленням волі терміном від трьох до шести років.

Нагадаємо, за інформацією поліції, в Києві скоротилися пограбування та крадіжки.

Також стало відомо, коли силовики не приїжджають на виклики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: