У Києві стало менше пограбувань та крадіжок – поліція

Читать на русском
У столиці найбільше викликів з центральних районів. Дуже багато дзвінків надходить з Шевченківського та Печерського районів, особливо коли проходять масові заходи.

У Києві люди найчастіше звертаються в поліцію.

Як пише «Слово і Діло», про це 112.ua розповів начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення і оперативного реагування поліції Києва Олег Карагодін.

Москаль запропонував відбирати зброю в українцівГолова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що правоохоронці мають відбирати зброю в тих, хто отримав її неправомірно.

«У нас по Україні найбільше навантаження. У Київській області, наприклад, за рік в межах 500-600 тис. Дзвінків, в Києві - 1,2 млн. Такого навантаження, як у нас, ні у кого немає», - розповів чиновник.

За словами Карагодіна, в столиці найбільше викликів з центральних районів. Дуже багато дзвінків надходить з Шевченківського та Печерського районів, особливо коли проходять масові заходи.

Також багато з Оболонського та Дніпровського районів, а ось в Голосіївському вже менше.

«У цілому ми констатуємо за минулий місяць в порівнянні з аналогічним періодом минулого року мінус тисячу скоєних злочинів. Мінус за такими видами як зґвалтування на 100%, розбої на 43%, грабежі та крадіжки - майже на 20%, незаконних заволодінь автотранспортом на 19%», - говорить Карагодін.

Як розповідає керівник управління, в середньому оператор 102 за зміну приймає 350-500 дзвінків, працюючи по 24 години.

Скоротився і час від моменту надходження дзвінка до моменту отримання інформації безпосередньо нарядом поліції, який тільки поїде на місце події. У поліції зазначили, що раніше проходило до 5-8 хвилин. Зараз цей час скорочено максимум до хвилини.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» писало, чому поліція не завжди приїжджає на виклики.

також у МВС визначилися з подальшою охороною судів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: