Суд Житомира заарештував банду грабіжників

Читать на русском
Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою групі осіб, яких підозрюють у скоєнні розбійних нападів на підприємців і викраденні ювелірних виробів на 15 млн гривень.

Житомирський суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою групі осіб, яких підозрюють у скоєнні розбійних нападів на підприємців і викраденні ювелірних виробів на 15 млн гривень.

Про це з посиланням на повідомлення прес-служби прокуратури Житомирської області інформує «Слово і Діло».

У Миколаєві зловмисники пограбували ювелірний магазинУ Миколаєві 4 грудня група зловмисників пограбувала ювелірний магазин, розташований поблизу Центрального ринку міста, згодом влаштувавши стрілянину.

За інформацією прес-служби, ухвалою суду обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою 9-м особам без права внесення застави.

В прокуратура відзначили, що правоохоронцями Житомирської та Запорізької областей затримано групу на території Запорізької області, безпосередньо в той час, коли вони зі зброєю і боєприпасами (два з них були одягнені в поліцейську форму), готувалися здійснити розбійний напад на квартиру місцевого жителя.

Нападникам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 14 ч.3 ст.187 (розбій) КК України.

Як повідомлялося, в Києво-Святошинському районі Київської області 19 листопада було затримано групу іноземців, які напали на автозаправну станцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: