Стали відомі подробиці пограбування магазину за участю сина нардепа

Читать на русском
Журналістам вдалося з'ясувати деталі нападу на продуктовий магазин Святковий, вчинений групою підлітків за участю сина нардепа Ігоря Попова ввечері 26 листопада.

Журналістам вдалося з'ясувати деталі нападу на продуктовий магазин «Святковий», скоєний групою підлітків за участю сина нардепа Ігоря Попова увечері 26 листопада.

Про напад розповіла продавчиня закладу, яка перебувала в ньому на момент пограбування разом із колегою, повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «112 Україна».

«Забігли з пістолетом, пригрозили, забрали касу. Покупці допомогли затримати. Все відбувалося в одну хвилину. Досконало я нічого не пам'ятаю, все сталося дуже швидко», – розповіла вона, додавши, що в момент пограбування перебувала біля каси.

Колегу жінки грабіжники відштовхнули, оскільки вона не давала відкрити касу. При цьому тілесних ушкоджень жінки не отримали.

«Ми як спіймали цього малого (сина нардепа Ігоря Попова – ред.), зняли з нього балаклаву, ми ніколи його не бачили. Малий хлопець 15-16 років», – зазначила вона.

Нагадаємо також, що колеги Попова з фракції виступили з ініціативою посилити відповідальність за незаконне поводження зі зброєю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: