Рада розгляне питання Нацполіції

Читать на русском
Верховна Рада в середу, 43 березня, планує розглянути питання ратифікації, а також  законопроект щодо Дисциплінарного статуту Національної поліції України.

Верховна Рада в середу, 43 березня, планує розглянути питання ратифікації, а також законопроект щодо Дисциплінарного статуту Національної поліції України.

Про це йдеться в порядку денному Ради, опублікованому на сайті парламенту, пише «Слово і Діло».

Погоджувальна рада: за що нардепи голосуватимуть 13-16 березняВерховна Рада цього пленарного тижня планує розглянути нарешті кадрові питання, а також постанову про зняття недоторканності з нардепа Бакуліна.

Зокрема в порядку денному питання ратифікації. Мова йде про ратифікацію угод між Кабінетом Міністрів України та урядом Республіки Болгарія, урядом Республіки Польща, урядом Румунії, а також між Україною та Європейським інвестиційним банком.

Крім того нардеп Олег Ляшко представить проект постанови про комплекс невідкладних заходів щодо практичної реалізації міжнародно-правової відповідальності Російської Федерації за збройну агресію проти України.

Розглянуть парламентарії і, анонсований спікером Андрієм Парубієм, проект «Закону про Дисциплінарний статут Національної поліції України (повторне друге читання)».

А також ряд соціальноспрямованих законопроектів.

Нагадаємо, також в середу профільний комітет ВР розгляне законопроект про нацбезпеку.

Також стало відомо, коли ВР зніме недоторканність з Бакуліна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: